7 Nisan 2010 Çarşamba

MİSAFİR

Salih Abi ve tabii Asım Abi.
Fotoğrafcımız benim amcaoğlu Mustafa.İki yıldır İngiltere de yazılım üzerine master yapıyor şuan kendisi izinde.

  • Pazartesi günü Salih abi ve Asım abi beni ofisimde ziyaretime geldiler.Arıcının muhabbeti her zaman farklı olur ama bizim kısa zaman içerisinde yaptığımız muahbbetin tadı farklıydı.Güncel dedikodu yapmaktansa direk arılar üzerine güzel doyurucu bir sohbet oldu.

Daha çok 80.000 koloni üzerine kafa yorduk.Bu koloni yönteminde başarılı olabilirmiyiz.Kışa arımızı bu güçte sokabilirmiyiz.Irklar konusu olsun,ideal kovan olsun bunun gibi konular üzerinde doyurucu bir sohbetimiz oldu.Fakat şikayetim zamanın çok kısa ve dar olması.Salih abiye de sitem edemiyorum kalkıp taa Rize'den buraya kadar gelmişler daha ne diyelim.Ayağına sağlık diyorum.Fakat bir daha ki sefere tam gün istiyorum bilesin.

SLM ve Muhabbetle...

5 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

Yusuf bey arıcı dostlugu ve sohpeti zamanı yok ediyor bir daldınmı degme o sohpetin keyfine çok güzel ve faydalı bir ortam olmuş allah tamamına erdirsin tebrikler kolaygelsin

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Ali Osman Bey.

Her arıcının kendi tarzı ve farlılıkları vardır.Bu da doğaldır.Bizim de yaptığımız bir araya geldiğimizde bunu harmanlamak.Bir içimlik çay gibi tadına doyum olmuyor.

SLM ve Muhabbetle...

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

pazartesi günü memleketteydim yoksa sanal ortamda tanıdığımız Rizeli Salih kardeşimizle yüzyüze görüşmek ve methini duyduuğum o espirili sohbetine katılmak isterdim.

İşallah başka sefere.. ya böyle Şehir dışından dostlar gelirse haberimiz olsun

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Zafer Abi.

Biliyorsun bu tür takipleri Asım abi yapıyor.Fakat biliyorsun mekana gelmen için birinin gelmesine gerek yok.

SLM ve Muhabbetle...