25 Şubat 2009 Çarşamba

MUTLU BİR GÜNÜM

Bir başka oluyor arı dostlarının muhabbeti.Asım abi sağolsun sayesinde arı dostlarıyla tanışmaya devam ediyoruz.Bugün de Zafer abi ile tanışmamıza imkan sağladı.Her ne kadar sanal alemde birbirimizi tanıyor olsakta bu şekilde tanışmak daha farklı oluyor.İnsanların samimiyet ve kişiliğini daha iyi tanıma imkanı tanıyor.Devamında da Asım ve Zafer abi gibi doğru insanlarla daha farklı dostluklar kuruyoruz.

Avcıların muhabbeti meşhurdur.Fakat bu camiaya girdikten sonra gördük kii buradaki muhabbet avcı muhabbetinin çok ötesinde.Asım ve Zafer abi ile muhabbete başlayınca zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamadık.Zafer abi ve ben acemi,Asım abi ise karşımızda usta arıcı olarak duruyordu.Ehh vaziyeti çözdünüz demektir.Tabiiki ustaya karşı acemiler olarak işbirliği yaptık.Yoksa ustanın hakkından nasıl gelebiliriz ki.

Herşey bir tarafa Asım ve Zafer abinin ziyareti beni fazlasıyla mesut etti.İnşallah bu dost ağını genişletmeye devam edeceğiz.

11 yorum:

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

selamünaleyküm yusuf kardeşim,

senin gibi bir dostu tanımaktan bizlerde çok memnun olduk. Göstermiş olduğun sıcak misafirperlikten dolayı teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum.

dostlukların artarak devam etmesini diliyorum.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Zafer Abi.

Ben sizin gibi dostlarla tanışmaktan ziyadesiyle memnun oldum.Kazanımlarımız hepimizin.

yalovalı arıcı dedi ki...

hehe kime adaş diyeyim şimdi :))

Zafer abi asıl adaşım.Yusuf abi kusura bakma sen benim adaşım değilsin fakat o kadar alıştımki şu yusuf ismine biri bana zafer deyince oda kim yahu der oluyorum :))

şu arıcılık sevdası öyle bir sevdaki hiç bir bağlantısı olmayan insanların birbirlerinden hiç bir menfaati olmaksızın dost olmalarına olanak sağlıyor.bu dostluklar büyüyerek devam edecektir.
Bizimde bir ziyaret borcumuz var unutmadık fakat yaza inşallah birde tatil günü olacaktır öyle büroda ne işimiz var arılıkta ağırlayacaksın bizi yusuf usta :))

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Adaşım.

unutmuş değilim.Lakin sezonu açmadığımız için mecburi olarak ağırlamaları iç mekanda ,arılıktan uzakta yapıyoruz.Ben seni yusuf tanıdım öyle de tanımaya devam edeceğim.Sana orada zafer hitap ettiklerinde de şaşırmıştım ama olsun.Benim için adaşsın.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...
selamünaleyküm butguci yusuf vede zafer kardeşim,

bir adınızında zafer olması ve adaş olmamız güzel.İnşallah yüz yüzede görüşme ve tanışma imkanımız'da olur.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlık ve mutluluklar dilerim.

Unknown dedi ki...

kim benmi usta arıcı o işi geçin uta bir arıcı olsaydım sizin gibi başladığım yıl kayıpsız bir şekilde geçirirdim oysaki önceki yıllara kadar onlarca koloni söndürdüm bir şeyler öğrenebildiysek bu bütün blogcu dostlarımız sayesinde öğrendik vede öğrenmeyede devam edecez allah ömür verdiği süreceve bu vesile ile sıcak dostluğunuza ve misafir perverliğinize yeniden çok teşekkür ederim.

yalovalı arıcı dedi ki...

inşallah zafer abi bir gün mutlaka buluşacağız yeterki gönüller bir olsun bu arada msn de olalım eklemek istersen adresim

butquci@hotmail.com

yalovalı arıcı dedi ki...

inşallah zafer abi bir gün mutlaka buluşacağız yeterki gönüller bir olsun bu arada msn de olalım eklemek istersen adresim

butquci@hotmail.com

İlhami Uyar dedi ki...

İyi muhabbetler,bu güzel diyalogların arıcılığımızın ileri gitmesine yansıması dileklerimle.İyi çalışmalar ikolay gelsin.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

İlhami Abi sağol.Temennimiz bu dostluk grubunun genişlemesi.