24 Kasım 2009 Salı

ÜÇ GOL = ÜÇ ANA :)))

  • Malumunuz üzere bu hafta sonu Kanarya avındaydık.İnönü stadında Fenerbahçeyi ağırladık .Misafirlik örneği göstererek arkadaşları üç gol ile uğurladık.Buraya kadar herşey normal.
  • Geçen hafta kış anası ile ilgili yazdığım yazıda üç kovanımın ana sorunun devam ettiğini ,mevcut anaların da döllenmeyi beklediğini yazmıştım.Sağolsun Bakanımız yerinde müdahale de bulunarak ,ana kampanyasına bağışlarıyla beraber katılabileceğini yazdı.
  • Fakat önümüzde de bir derbi vardı.Onları sahamızda misafir ediyorduk.Biz onlara gerekli ikramlarda bulunduk. Onların adına da Bakanımız gelen tabak boş çevrilmez misali üç tabağa üç ana koyuverdi.Memnun olmasına acaip memnun olduk .Acaba diyorum çocuklar beş atmış olsalardı,Bakan da beş ana verirmiydi :))
  • Kampanyamıza yapmış olduğu katkıdan dolayı Bakanımıza teşekkür ediyor,Katkılarının devamını bekliyoruz.

2 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Ah ah, besle kargayı oysun gözünü misali oldu bu iş::(((

Her yerden darbe yiyoruz, o kadar anaarı sıkıp atmışım, üç tane daha sıkıp atsana , niye kanarya avcısına gönderiyorsunki::((((

Ne günlere kaldık, baharda intikamı alınır bu işin haberin ola, elime düşme::)))

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Sayın Bakanım.

Üzülme be Bakanım.Biz daha önceleri ne yapıyor isek şimdi de aynısını yaptık.Son bir kaç maçtır yanlış işler yapıyor idik.Yoksa biliyorsun,Cimbom size ne ise,siz de bize öylesiniz.Hem kaybettiğiniz birşey de yok,hala lidersiniz,Taaki sizden emnati alıncaya kadar.

Baharı bir görelim,gerisi kolay.